KUL FÖR ALLA

Vi tycker att golf ska vara kul! Det är det som är så bra med simulatorgolf, det är otroligt roligt och inkluderande oavsett vilken nivå man ligger på. Hos oss kan man inte bara träna, man kan leka med. Vi har spel som är perfekta för familj och vänner som bara vill leka loss en stund och umgås. Eller möta varandra i en match. 

“Make your choise. And play.” 

 

 

 

 

 

BULLSEYE

Är ett spel där konstant träffsäkerhet belönas. Vi kör “tee-to-pin hitting” i en potpurri av olika settings. Jobba upp din score men håll ett öga på dina vänner så att dom inte drar ifrån! Ett utomstående bra sätt att ha kul!    

HIT IT!

Ok, vad sägs om det här? Ett spel där vi kan se vem som kan slå längst. Slå en drive så långt du kan utan att hamna “out of bounds”, med instlänglingarna som du önskar. Nu snackar vi kul!    

CLOSEST TO THE PIN

Här har vi ett spel för alla er PAR3 älskare. Öppna TrackMan Biblioteket, välj en bana och testa dig själv mot dina vänner i en miljö som du väljer. Hur du än väljer att spela, så blir det kul!    

CAPTURE THE FLAG

Här har vi ett annat precisions spel men med en twist. Välj din bana, ta så många flaggor du kan, men se upp! Kommer dina vänner närmare förlorar du flaggan. Får man ens ha såhär mycket kul?!