Delta i globala och lokala tävlingar hos oss på Pixelgolf! 

Precis som en vanlig golftävling så kan en virtuell tävling med TrackMan utföras i olika spelformer, över en, eller flera rundor. Mycket fungerar precis likadant, så kommer du känna igen dig. Dock är den stora skillnaden är att den tekniska utrustningen kan upprepa samma förutsättningar, och förhållande flera gånger om. Därför genomförs ofta en simulatortävling över en tidsperiod, exempelvis en vecka, eller en, till flera månader. Man kan närsomhelst under denna tidsperiod delta i tävlingen. Om man spelar själv, eller med en eller flera deltagare spelar ingen roll, även om de andra inte vill vara med i tävlingen. (detta gäller generellt, förutsatt att det inte finns speciella regler för en specifik tävling).

Kom ihåg! Precis som vid en vanlig golftävling, så är du som deltagare skyldig att sätta dig in i reglerna för tävlingen du tänker delta i. 

För att delta i en tävling, så måste du ha ett TrackMan konto registrerat. Smidigaste är att ladda ner TrackMan Golf appen till din telefon. 

Det finns globala tävlingar som går att spela hos oss. Samt att vi kommer hålla egna tävlingar. 

Förresten ! Varför inte skapa en egen tävling i samarbete med oss? Kontakta oss, om du eller ditt företag är sugna på att hålla i en egen tävling, privat eller offentlig. Vi hjälper er att sätta upp allt. tel: 072-522 50 28