Pixelgolf startades 2021 med ambitionen att vara en knutpunkt för alla golfare året om. För golfaren som vill umgås, träna eller bara leka. För golfaren som har spelat golf i 50+ år eller golfaren som aldrig har slagit ett slag tidigare. För proffset och för amatören. Hos oss regnar, blåser eller snöar det aldrig.

Hos oss är alla välkomna!

Pixelgolf är en anläggning för inomhus golf eller “indoor golf” och vi är lokaliserade i huset “Insikten” i Trollhättan. Vi driver 2 simulatorer utrustade med TrackMan 4, och vi har satsat hårt på att skapa en miljö med en inbjudande atmosfär. Detta kombinerat med rakbladsvass teknik blir upplevelsen på Pixelgolf något utöver det vanliga.

I vår launge area kan man koppla av med en kaffe och komma i stämning, både innan och efter spel. Förfriskningar och tilltugg att förtära finns att köpa på plats.

Vi har nyligen kompletterat med en plats där du kan värma upp din sving innan din tid startar. Samt möjligheter för att stå och små-putta före och efter din tid. 

Vi har även en uteplats med en fantastiskt utsikt över kopparklinten och fallfåran, perfekt för att varva ner med en trevlig fika efter en härlig runda på pixelgolf!