INFÖR ERT BESÖK

Är det första gången ni bokar ett besök hos oss? Här nedan finner ni lite information om vad som gäller hos oss på Pixelgolf, och vad som kan vara bra att tänka på. 

 

VI ÄR BEMANNANDE

Vi är alltid bemannade vid bokade tider, är det ert första besök så hjälper vi er i gång och visar hur anläggningen fungerar. Vi finns även tillhands under resans gång, om det uppstår frågor eller om ni behöver tekniksupport så finns vi på plats och hjälper er.

GOLFKLUBBOR

Du är varmt välkommen att ta med dina egna golfklubbor när du spelar hos oss. Det enda vi ber dig om är att se till att dom är ordentligt rengjorda innan ert besök. 

Vi har även ett litet urval av klubbor på plats som man kan låna utan kostnad. 

SKOR

Det är inte tillåtet att ha på sig ytterskor i våra lokaler. Så tänk på att ta med dig ett par inneskor eller väl rengjorda golfskor.  

Glöm heller inte att byta tillbaka när du lämnar lokalen. Inte så kul att märka att man har golfskor på sig när man, påvägen hem, smiter in en snabbis på ICA… 😉 

PEGGAR & BOLLAR

Vi tillhandahåller såklart peggar och bollar av högsta kvalitet till alla våra besökare, och vi ser helst att ni använder dessa bollar. Vill ni ta med egna bollar så är det endast ok om det är helt nya bollar och framför allt UTAN EGNA MARKERIGNAR. Vi är rädda om våra fina vita slagdukar.

OBS! Färgade bollar är strikt förbjudet! 

MINIKIOSK

Vi har såklart en välfylld minikiosk ni kan handla ur när det behövs fyllas på med lite energi. Vad sägs om en kaffe/te, Cola eller en Carlsberg Zero? Och kanske något härligt tilltugg till det?