Vanliga frågor

Om ni inte finner svar på just era frågor. Tveka inte att kontakta oss.

Golfloungen är bemannad vid förbokade tider.

För att säkerhetsställa att vi är på plats, hör av er på 072-522 50 28 vid bokningar nära inpå starttid.

För att spela på någon av de närmare 230 banorna i vårat TrackMan system så kan man vara upp till 8 spelare, vi rekomenderar dock att inte vara mer än 4 för att gå en traditionell runda. Vill man spela fler så finns det andra spelalternativ, tillexempel “longest drive” eller “closest to pin”, vilket kanske kan vara smidigt om alla inte spelat golf tidigare. Eller varför inte boka båda våra banor för att maximalt utnyttja tiden. 

Man kan i regel tänka att man lägger till 1 timme per person. Det beror även på vilken nivå man ligger, för rutinerade spelare går det snabbare att ta sig runt 18 hål.

För tre personer tar det ca två och en halv timme att spela 18 hål. Oftast vill man värma upp innan också, därför rekommenderar vi då att boka 3 timmar. Men allt beror så klart på vilken nivå man spelar på osv. 

Det finns klubbor på plats att låna för den som inte har med egna. Detta kostar inget extra. (Sticker även in med en liten påminnelse till dig som spelar med egna klubbor, att dessa ska vara rengjorda innan spel!) 

Spelaren har möjlighet att putta bollen mot hål tills den går i, eller ligger inom ett ”gimme” avstånd då en förinställd “auto-finish” spelar klart ditt hål. Auto-finnish är en funktion som adderar antal puttar till din score, till exempel enligt ett average av PGA tourens putt-statistik. 

Vi har för närvarande ca 230 banor var av ca 50st är Tourbanor.